Vilken natt vi haft;)

Låg på Rödånäs camping med andra glada camping gäster;) Alltså hemma hos Björn:) Full med folk och glatt humör med glada toner från gårdens trubadur och gästande Stockholmare:) Fullpoängshelg blev det. Campingens betyg blev 5 kolvar samt en extra för den underbara frukostbuffén som serverades:)

Vilken toppenvagn vi hittat också. Verkligen i bra skick och mysig utan fukt och mögel:) Test av att bygga förtält tar vi ngn annan gång, då vi är själva;) Tack till Christer m fru, Christer, min gamla arbetskamrat från tiden då vi rattade buss tillsammans:)

Nu räknar jag ner till Noliamässan. Kommer att börja skriva lite om den under veckan, kanske lite tips om sevärdheter, nöjen och självklart korven och annat gott;)

Just det:) Byggare Bob kommar att vistas på Nolia:) Kanske han kan bygga förtält åt oss;))

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.