Nolia dag 5 del 1

En strålande dag för att vandra på Nolia då det är "lagom" väder i Umeå. Vid entrén pratade jag lite med Noliavärdarna som tyckte det va mindre folk idag vilket jag senare inte kunna märka ngt av, iaf inte då jag kom till Pauls monter som va min huvudingrediens idag:)

Hos Paul finns alltid ngt att njuta av. Idag smög jag mig på han då han sprutade ett veckert öga som kan bli ditt för en tia:) Japp, hälsa på han får du se att det är sant.

Det här ögat som han gjort bara för Nolia kommer ju självklart från ngn speciell också;)

Maria, hans fru så klart som inspirerar Paul till många alster. Och vackra ögon har hon…

Det är med tungan rätt i mun han lägger nyanserna. Paul berättade hur han jobbar med färgerna och gärna blandar dom för rätta nyanser och djup med hälp av sin spruta. fantastiskt att se vad som kommer fram. Paul bor utanför Umeå och harsnart öppet hus vilket jag rekomenderar dig som är intresserad att komma på:) 3/9 10-16 tar han emot dig/er. Paul har mer än bara motivlackat att se på så jag lovar att han har det du vill ha eller tar fram det:) www.paulsart.se

Foto eller sprutat? Otrolig kille med spruta i handen och han är inte sämre med penseln heller då han kokar en termos och drar till sin stubbe i skogen.

Allt du behöver är idéen så fixar Paul resten

En glad vän, Stefan gillade likt jag Pauls monter:)

Lizette från Sävar, en duktig tattuerare som lurat in Paul även på den konsten:) Fick tjyvtitta lite på va han lärt sig och alster Miz Liz gjort själv, jösses säger jag:) På bilden håller Liz en speciell lite tjejigare Tattoopenna, nämligen med ett ljud likt en Butterfly… För er som inte vet vad det är kan googla eller kika in på mässan eller tattoostudion hennes:) Liz har mässpris för dom som vill boka tid för tattoo nu:)

En tuff Eloped från Lövångers Järn & Färg visades också på mässan. Hmmm, den med Pauls lackering vore kanske snart ngt för mig:) Bara för att man får svårt och gå behöver man inte va Off 🙂

En bekant fick "pallet" granskat av Inger alldeles gratis. Riktigt vad det gick ut på hängde jag inte men Lacordier hette företaget om du vill veta mer och kolla genom deras sortiment på Ekologiska hårvårdsprodukter.www.lacordier.se Allt ovan finner du i Hall 8.

Vart hittar man Langos i Umeå? Jo, på Nolia vartannat år:) Önskar det va oftare, både Nolia & Langosvagnar på besök:)

Hos Emaljskyltar Onsala AB kunde du beställa din egen skylt med egna förslag till text och bild. Varning för ormen eller Gumman, dom skräddarsyr det mestautifrån dina önskemål

www.emaljskyltaronsala.se.

Dom finns i Hall 4a och har även demo av Kopparbergs sortiment med sig på mässor och marknader. Fick med mig en sort hem som har smakerna Fläder/Lime. Den kunde man blanda i en skvätt Whiskey med och få en fantastikst god grogg:) Måste testas:)

Nej, nu middag så det blir en del 2 senare.

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.