Nolia dag 5 del 2

En liten eka fastnade mina ögon på då jag såg att STOLT industriservice sposrat henne:) STOLT är ett företag som alltid stöttat klubbens ungdomsarbete & motorkulturen i Umeå.

Den här skulle jag vilja ha i sjön vid Tallbackens camping:) Ngn blåst behövs knappt där:)

NOLIA har även mycket för både barn och ungdom. Jag har haft både stora och små med mig dit och jag lovar jag blir less bra långt före dom. He finns nästan hur mö som helst.

Warhammer va det många som ville prova:)

Här målas Warhammerfigurer i massorJag tro det hette så:) Vill du veta mera? www.fantasiaweb.se

UMEÅ RC. Ersbodianskt företag där både stora och små trivs:) Invid RUSTA håller dom till. Allt till RC bilar, flyg, båtar, tillbehör, egna banor, evengemang, ja dom fixar nästan allt. Och nu under Noliamässan har dom byggt en grym racebana där jag m.fl unga och gamla gärna vilade oss en längre stund;)

Bilarna flyger fram i hissnande farter och långt.. Att ratta dessa kräver sin kvinna/man. Umeå RC har sin utemonter bakom hall 4 uppe i parkområdet. Ta med onga och en kappsäck med fika och njut av etanollukt:)

Ooopppsss, här behövdes lite banhjälp efter en vurpa. Tur det fanns många runt banan.

Hos Umeå RC kan du också va me och kvala in till VM. Kämpa för Nolias bästa varvtid:)

Jag va rätt trött och sliten i kroppen och mängda värk och törst då en kvinna bjöd in mig till baren:) Är man slut & törstig och får inbjudan av en vacker kvinna i en bar, då kan man inte bara passera:))) Hon bjöd på drinkar gjorda av vatten som jag måste erkänna smakade mycket mycket bra. BlueberryFizz, LemonTwist mm, allt hitta du i UMEVAs monter. Å vill du snacka sopor ställer dom upp på de å:) Fr.o.m nu måste vi köpa Karaff och ha i kylen, f..n blev rätt impad faktiskt:)

Får det vara en egen "BP Smoothie" till nattadrink? 😉

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.