Till handlarna

Lite gnäll på handlarna som upplåter sina entréer till försäljare är på plats.

Finns det ngt värre än att bli påhoppad om än det ena än det andra. -Vill da ha gratis, kan en fråga lyda. Bara du fortsätter best………blablabla låter det. Eller frågan vad jag ringer med, vilket internet jag har osv. Fy faan säger jag bara.

Utanför COOP står det säljare nu, och jag iaktog en äldre dam, 70-90 år som vänligt försökte avstyra säljarna som ihärdigt följde efter flera meter och matade henne med prat. Damen såg till slut inte glad ut… Detta händer överallt i landet och är enligt mig skitdåligt. Sätt gärna upp en monter på sidan om en entré, men låt kunderna komma till er. Skämmes på ji handlare som välkomnar dom. Slutgnällt för en stund;)

//Big Papa

En kommentar

  1. André

    Håller helt med dig, Micke. Otroligt dålig stil av säljarna. Speciellt exemplet som du gav när de närmast terroriserar gamla människor.
    André, Umeå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.