Bus eller godis

Ja hela helgen har det sprungit barn här bakom dörren:) Jag tycker det är lika kul varje år varför jag brukar ladda hyllan innanför döören med några kg lösvikt. När barnen ringer på brukar jag smyga baki dörra och tvärslita upp den och vråla moaahhh vilket få många av dom att nästan göra i byxan..skratt.. Tji fick dom..

Ngt som jag däremot inte tycker om är dom barn som tar tillfället i akt och rent tigger pengar:( Vissa små, oftast runt 5-10 år knackar outklädda och frågar bara efter en slant. Känns trist tycker jag:( Vet inte hur utbrett detta är, men har hört många i helgen som vart me om samma sak. Bus eller godis kan väl ses som tiggeri också hos många, men det tycker jag känns mer oskyldigt iaf. Nej, nu dags för jobbet och lite bus där:)))

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.