3 bra saker (påminnelser)

1 För kännedom och planering går VIP kortege för MCs den 1/9 2012 vilket ni gärna får lägga in i er planering för 2012. Kortegen är en insmlingskortege i samband med VIP galan som samlar pengar till Umeås socialt utsatta barn och vuxna. 2011 va vi 25 som trotsade det analkande dåliga vädret och åkte till Beliviers MC på fika mm. 2012 blir ngt liknande men är ej klart så jag återkommer med detaljerna senare om.

 2 Alla motormänniskor är matglada människor:) RESTURANGCHANSEN…Snart släpps dom. Umeås populäraste häfte där du får TVÅ men betalar för EN 🙂 Bästa innehållet hitintills enligt dom som hunnit kolla innehållet. Ring 070-1844501 (Nicklas) om du vill köpa ett. Han släpper häftena Fredagen den 3/2, alltså till veckan. Köp 5 häften och du får 1 extra till dig själv:) 10 och du får 2 osv…

3 Big Family har nu flyttat till Kronoparkens industriområde jämte Emmaus. Gaveln mot Vännäsvägen.

Nu arr vi Blå Vägenträffen varje Måndag året runt. Kaffe, fika, mingel, film mm mm året runt och favoriten Johnnys våfflor under sommarhalvåret.

OBS!!!! Under sommarmånaderna kommer vi även att hålla öppet Tisdagar mellan ca 17-18,15 för uppsamling för gemensam körning till Zekes för dom som vill. Vi hoppas på mycket gemenskap med er i våra nya lokaler och ute på vägarna. Välkomna dit.

Sprid gärna detta:))
//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.