Besökte Prosse igår

Prosse, en gammal vän och arbetskamrat till min bortgågne far. Roligt att åter få kontakt. Prosse berättade som hastigast om när han tog ut mig i rallyskogarna med pappa på 70-talet bl.a:)

Prosse har ett enormt motorintresse, även för de i mindre skala. Denna Woody har han just nu åter renoverat då den med tiden hade fått lite skavanker trots att den bara pryder hans hem. Otroligt vilket tålamod man ska ha för att pyssla med denna hobby.

Bara denna exacta Mercedez kopian av originalet är det över 120 dekaler fastklistrad på:/ Det va pillrigt men värt det tyckte Prosse:) Ooootroligt… Allt sitter där det ska:)

Han hade pansarfordon, flygplan och tågbana. Allt i miniatyr..Den lilla customiserade VW bussen fick han av mig tidigare. Den gjorde sig bättre hos han:)

Motorsport är ett stort intresse. He rinn olja i hans ådror å;)

Innan jag gick fick jag en liten present med mig hem:) Han hade noterat mitt Volvo intresse och Taxiintresse, likt far min och farfar:) Detta va ett exemplar i originalfärg som Volvos taxibilar såg ut på 70-talet. Just denna är en 71a:) Tack igen Prosse och på snart återseende.

Just det:) Gamla taxiprylar sökes om ngn har över:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.