Mera House of metal

Ja nu äre inte långt kvar. Du har väl köpt biljett:)

Det här bandet tror jag på:) Ett band vi iaf inte ska missa. Ki heter dom kort & gott:)

Strax efter födseln av Ki, år 2010, spelades debut-EP:n ”Long Lost But Beloved” in. Samma år röstade en jury fram Ki som Jönköpings bästa live-band. Med en tydlig övertygelse och fokus skapar man sin musik med tyngd och kraft som kommer att höras mer av på det kommande albumet "December 18. I am Dead". Skivans titel är inspirerad av en skriven lapp som hittades på kroppen av en amerikansk soldat, fäst på insidan av sin jacka, under självmordsattacken i slaget vid Cold Harbor 1864.

Detta va ingen dålig frukostunderhålning va:) Gomorron

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.