House of metal & Eldkvarn

Kanonbra dag på jobbet med full fart. Rätt trött nu, just hemkommen från House of metal där jag hämtat våra passerkort. Underbart arr dom lyckats få ihop i år med massa toppartister/band och massa annat skoj i dagarna två. Extra kram till två huvudkvinnor, Lisa & Petra med deras crew som gör ett kanonjobb för Umeå och deras metalkultur. Hörde att det va sålt mycket mera iår så räkna med härlig stämning och mycket folk i helgen. Be there!!!

Men innan vi är där om några timmar släpper Eldkvarn med Plura loss på Aula Nordica. Vi skulle dit, men min kropp nöjer sig som det känns med metal ikväll då helgen är lång. Gumman går med sin väninna ist och som sedan ansluter i city senare ikväll:) Skönt för mig så blir det lite lugnare start på helgen iaf ;)))

Imorgon blir det Lycksele och marknad med goda vänner. Tror yga kommer va lite rösprängda och trötta men kanske slipper jag köra 😉 Det tar inte slut där då vi imorgon ska lyssna på fler bra band, bl.a Amaranthe:) Ser fram emot det imorgon natt:) Men nnu är det nu 🙂 så vi börjar med en skön dusch:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.