Guld blir pengar

Snurrade som vanligt runt på nätet och kom att tänka på en reklam som fastnat i skallen från TV. Guld blir till pengar med guldbrev 🙂

Tänk om man hade denna hög:)

Jag har faktiskt pantat överblivet guld en gång. Hade en hög med gammalt skräpguld för många år sedan då man typ fick lite över en hundring per gram. Nu får man snart nästan 400kr per gram. Ångrar idag att man inte sprat det ett tag till och best ett guldbrev hem ist. Då hade man kunnat köpa sig en Electra kanske;) Har du guld hemma tycker jag du ska kolla in sidan på guldbrev.se och se vad enkelt det är. Du hittar all info om hur du går till väga. Beställ hem ett guldbrev, följ guldpriset eller få svar på dina frågor kring hur Guld blir till pengar:) Nej, nu äre dags att lämna datan och fara ut med vagnen en stund. Kanske på lite guldvaskning i bäckarna kring stan nu då jag vet vart jag ska skicka det. Trevlig helg med massor av guldkorn önskar jag er…

//Big Papa

En kommentar

  1. Per

    Och så ska man passa sig för alla lurendrejerifirmor som poppar upp som svampar nu när ”alla” vill sälja sitt guld. Plus (SVT) varnade för att vissa firmor tydligen inte betalar rätt värde, en kvinna hade blivit erbjuden typ 4000:- för guld som sedan blev värderat till 12000:- (om jag minns helt rätt)
    // Per

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.