WOW WOW WOW!!!!!!!

Vilken förbannat underbart skön drömhelg vi har fått 🙂 Vagnarna på plats, trevliga hjälpsamma grannar, kanonväder, massa grillat och en och annan kall Carlsberg:))) Det kallas superbra helg.

Samma häliga plats som vi hade förra året även i år:) 25 meter från strandenoch 3 från skogen:) kan inte bli bättre.

Hunn kasta vi i vattnet snabbt vilket han inte tyckte va fel…

Daniel, vår granne kastade sig över vårt tält och hade det på plats på tre minuter. Om jag behövde hjälp? Näeeedå…….. Jag hade ju Nicke och Daniel till hjälp;)

Tältet på plats efter bara en kvart:) Jag hade aldrig sett tältet vi hade köpt som följde med vagnen så mina förhoppningar va inte stora. När vi rullat ut det gladdes vi verkligen då det i stort sett va oanvänt:))) Man ska ha tur ibland:)

En glad Nicke innan maten va klar. Självklart i köket;)

Efter maten då han skulle tebax till köket bidde det så här…. God mat kan jag lova;)

Groggvirket som vi hade på kylning i sjön rymde för en stund. Tur Nicke gärna och självklart för sakens skull hoppade i sjön snabbt:)

Unga raggare ramlade in under sena kvällen igår, självklart ska nöje förenas med nytta så det blev hel lackering, rosa med inslag av lila på Marias kryckor. T.o.m klarlackade blev dom också:) Imorse då allt klarnat va vi riktigt stolta över jobbet då vi inte hittade en enda rinning:)

Lite utflykter hann vi med också, för va är semester utan shopping för brudarna….;) 

 

Tre trötta gubbar i ett svalt tält med varsin Norrland njöt medan brudarna gassade i solen idag. Ramlade in lite hojar och hälsade på vilket gör helgen ännu trevligare. Håkan i mitten från stan och Jimmy till höger från Ö-vik. Bra och trevligt avslut på helgen innan vi drog oss hemmåt till allvaret och jobbet… Men tur man har det hemma annars skulle man nog inte njuta lika bra av ledigheten:)

Denna weekend slut, men vi är snart tebax igen om några dagar:) Tack alla inblandade för en trevlig helg….

Nu väntar mat och klubben ikväll. Mycket är kvar att planera då sommaren just börjat så ikväll äre klubbmöte:) Glöm inte våfflorna och Blå vägen träffen imorgon kl 18-21.

//Big Papa

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.