Nya farthinder ute i kommunerna

I Motormännens tidning Motor kunde man läsa om den nya tekniken. Det hela går ut på att en radar mäter bilarnas hastighet. När en bilist kör för fort öppnas en lucka i vägbanan och bilen kör in i en stålklädd kant eftersom uckan fälls ner 6 centimeter.

Hmmm undrar vad som händer när en MC passerar?

Enligt MM skonar den nya falluckan yrkeschaufförer och andra yrkeskategorier som spenderar mycket tid på vägarna. Många busschaufförer har fått nack- och ryggproblem på grund av fartguppen. När man kör över kommer en rejäl smäll som ska vara avskräckande. Nu hör inte jag direkt till dom som gasar så mycket så en å annan smäll ska man nog klara, med bilen iaf. Gomorron.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.