Vilken dag

Åkte hoj till jobbet efter lite stressig morgon, eller jag va sent ute;) På jobbet har det vart bra. Roligt då kollegor och icke kollegor trillar in och surrar. Men vid 10.30 hände ngt i kroppen och den blev som gummi. Tur man har läkare som också trillar in på min avd nästan dagligen, och just nu rillade en chefsläkare in som vid mitt skrivbord gjorde diverse kontroller, tryggt snabbt men inte kul. Faan har ju fullt upp resten av dagen och har int ti med sånnt här. Medicinmotagningen blev min nästa anhalt där den underbara personalen såg till att ta lite prover osv. Tack och lov efter provsvar så va det nog bara överdos av min diabetesmedicin samt mitt allför hårda diet och min överbelastning av sysslor som gav sig till känna. Efter jag hade stoppat i mig druvsocker låg mitt egna socker på 4,2;) Lite lågt, och man kan bara gissa vad det legat på tidigare;) Tack alla på medicin och till chefsläkaren på byggnad 6.

Fick order om vila i centralhallen med lite sockerintag. Där uppenbarade sig ngt så vackert som fick mig att le igen och få tillbaka glädjen för att veckan va slut med allt va det innebär. Kanske det va just dig jag såg;)

Mitt sommarparadis. Den högra är vår, den vänstra min äldste sons:)

Så nu packar jag och Edde lite grejer vi ska ha me oss till vagnen. Ska bli sååå skönt om nu väre håll i sig. Imorn ska jag in och förätta en vigsel:) sen blire ut igen, om he inte hällregna asså…

Önskar alla en riktigt skön helg!

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.