Djungel Kungen bland motorcyklar:)

Helt fantastiskt underbart roligt:) Som ni alla vet är det på Lördag VIP galan i city och MC kortege från BILTEMA kl 11.30-12.00 med färdmål Pauls Art & Design i Brån där bl.a den grymmaste av dom grymmaste Top fuel hojen väntar:) Åsså massa MC fika och korv mm.

En annan rolig händelse under årets Öppet hus hos Paul på Lördag 1/9 mellan 10:00-16.00 är att man kommer kunna se en ny sagofigur i tryck! Djungel Kungen!
 
Det första prov exemplaret av barnboken "Djungel Kungen" som Paul & hans gode vän Erik Johansson gjort tillsammans finns att bläddra i framme i Brån !
 
Paul har stått för fullfärgs illustrationerna. Den kommer tryckas i 5000 ex innan Jul! Alla som vill ha första tjing på den här boken kan skriva upp sig på en lista under Lördagen & har då förmånen att få tag i ett eller flera exemplar av första utgåvan till rabatterat pris! som utkommer i nov.
 
Grymt förbaskat häftigt måste jag säga:)))) Jag har också bestämt mig för några julklappar nu me. Gissa va min Nova ska få och gummans Simon 😉
 
Håll nu tummarna för vackert väder på Lördag. Vi ses på Biltema. Å du, glöm inte kontanterna då vi ska hjälpa utav bara h…hej och hå till VIP galans insamling:)
 
//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.