Underbar kväll på Gammlia

Grymt härlig kväll blev det igår med goa vänner och kaffetermos på Gammlia:) Kylan hade börjat krypa närmare men början av kvällen va rätt behaglig. Med andra ord, bra med folk.

En HD fångades av min lins vilket va lämpligt med tanke på HD serien som närmar sig här på bloggen. Tyvärr är det inte så mycket hojar längre inne på träffen då endast veteranhojar får köra upp. Full respekt för det, men nog saknas dom;))

Att Johnny "Våfflan" Isaksson är stolt över denna Scania förstår man:) Det är nämligen Johnny och hans kamrat Bengt på SISAB (Stolt Industriservice) som lackat den. Ett fantastiskt ekipage som va snyggare än ny:) Killarna vet vad dom ska göra då dom håller i en färgspruta. Behöver du något lackat, klarar SISAB det mesta, allt från en liten järnbit till en Ubåt om du har en i garaget:) Tror inget jobb är för stort för dom.

Tyvärr hade jag fullt upp med att surra me folk, vilket jag också älskar, så kameran kom fram på slut timmen och bilderna blevv inte många, men en Thunderbirds inredning gick inte at passera omärkt. Grymt snygga bilar invändigt. Utvändigt? Nja, inte min stil design direkt, men tur smaken är som baken;)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.