Veckan igång

På jobbet igår va det kö på jobben som skulle utföras. Kul att det rullar på, men efter att ha suttit i en Clio som en ihoprostad fällkniv hade jag gärna börjat veckan lugnare..skratt.

Vi hyrde en Clio av Rent A Wreck vilka jag varmt kan rekomendera. Vi brukar göra det då man ska åka längre så även denna gång. Robban på R&W vet att jag vill ha en billig trygg bil att åka i men glömde nog min storlek denna gång..skratt.. skämt åsido, trots värk efteråt blev vi mycket nöjda.

Gumman hade vanan inne fortfarande att mata sin lille. Klart har man vart ansvarig för 7 små tidigare alldeles själv borde takterna sitta i. Simon heter gummans barnbarn:)

Här är dom med gummans äldsta som snart också kanske blir norrlänning:)

Med svärfadern Frazze va vi med Nova-lie på HD shopen i Lidköping. Svärfar åker vanligtsvis Cadillac cab så klart men nu har suget av någon anledning även kommit till HD:) Att lilla Noval-ie kommer haka på som pallböna syns väl:) 

Klart man hamnar i bästa festen då man besöker bästa släkt å vänner i södern. Gött fölk allihopa om än lite språkförståelser mellan länen uppstod..skratt

Inger och Tobba. Inger hängde på ner till sin lillebror Tobba, som va min absolut bästa tonårskamrat och umebo för hundra år sen. Tobba har även bott i Robertsfors men har nu sen länge sitt liv och sin familj i Älvsborgs län. Kan lova att det va gött och krama om han efter alla år. Åldrats?? Näheedå, inte vi.. Om Blåvägen träffen igår kommer lite senare… Gomorron

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.