Familjen blir större

Underbart härlig helg är över. Lappmarken fick vårt besök och garaget blev inte klart, men nästan. Bara det roliga byggnationerna kvar att göra:)

Familjen i Big Family fick tillökning igår också efter en längre tids planeringar:) Två avdelningar, en i Skaraborg och en i Älvsborgs län har nu startat upp. Planerna har funnits länge hos gängen som ville starta upp och nu är dom med oss. Underbart kul tycker vi och hälsar dom välkomna.

Håkan, samordnare för Älvsborgsavdelningen är en gammal Umeprofil som sedan länge länge funnit sig till rätta i södern med kärleken Bonneville, host, Yvonne menar jag;) Mera om dom och Skaraborgarna kommer att uppdateras på klubbens hemsa www.raggarna.se som fnv är under construction och uppdateras så snart Inger återigen gjort ett bra jobb 🙂 

Ny vecka med mycket skoj inplanerat här. Bara det att alla mina kids kommer gör att man har stort leende och gummans små är heller inte långt borta, dom längtar och vi med :)) 

Glöm inte Blå vägenträffen ikväll. Våffelsäsongen är slut, men kaffe och gofika finns åsså självklart det trevliga minglet varje Måndag 18-21. Om inte Lasse tömt fiskdammen finns fortfarande stor chans till gott napp för de små, så glöm inte familjen hemma:) Jösses va klockan tickar och bussen lär knappast vänta på mig….

//Big Papa 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.