En bra start även på denna

Lite för mycket idag med flera läkarbesök åsså hinna me jobbe imellan:/ Men allt går utom små barn som kryper.

Måndag = Blåvägen träff på klubben. Trevligt som vanligt med rätt bra med folk. Skönt också att lokalerna börjar bli som önskat:)

Mikiz från Belivier MC med gubbe kom på besök:) Petro passade på att skada även henne med deras stora tandpetare som dom knyter snöre me… Jösses att dom orka.

 
Kicki som alltid vill synas hade trevligt med Trazzla och Annika vid sitt bord. Dom planerade massa snusk då dom ska på nått dildoparty till helgen. Fast det är klart;) Då får jag, Åke, Håkan, Johnny, Hasse m.fl kanske va ifred å sova ist :))))

Älvsborgs klubbmärken kom idag också. Nu kommer en massa goa raggare i södern bli snyggare också inom några dagar. Skaraborgarna har inte kommit och i Örebro har intresseanmälan kommit:) Roligt då fler tar efter det klubbens medlemmar skapat. Nej, nu får bingen bli min plats några timmar. Inatt ska jag mäta blodets syresättning då jag sover. Har en del problem med att få syre i kroppen som jag ska. En del i min sjukdom. Men, tur att alla doktorer och sköterskor på NUS finns för dom tar verkligen bra hand om oss som är färdiga för skroten. Cruis on i natta….

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.