Reflextider nu

Men använder du reflexen? Själv är jag och har alltid varit dålig på att använda det. På min vinterjacka finns insydda reflexer, och hade det inte gjort det hade jag nog inte haft på den heller:( Men jag är inte helt ensam om att va utan. Nämligen 4a av 10 vuxna bär nämligen inte reflex enl Trygg Hansas undersökning. När det gäller våra yngre är siffran bättre. Vart 10e barn bär inte reflex. Vi vuxna har en hel del att lära av kidsen alltså;)

Som vanligt visade det sig i undersökningen att vi män va sämst på att ha reflex:( Varannan ungefär va utan medan 75% av tjejerna va förståndiga:) Fast vi män tycker ju att vi är så duktiga så vi blir aldrig påkörda;)Men reflexerna gör stor skillnad varför även männen, kanske t.o.m även jag skulle tänka till lite mera. En fotgängare med reflex syns för en bilist ungefär 125 meter framför bilen. Utan reflex syns fotgängaren först 20, 30 meter från bilen. Det kan man säga är skillnaden mellan liv och död :/

Nu äre iaf ljust ute och sardinmackan har ramlat ner i kistan. Kaffetår inna socialsnöret anländer skulle sitta fint. Gårdagen va rätt bra på jobbet, men just nu har lungorna lagt av och jag borde kanske legat under täcket ist, men va faan det är ju rätt skönt och roligt att gå till jobbet och möta allt härligt folk på NUS, så vem vill då ligga kvar å dra sig:) Gomorron

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.