The end :)

Å gu så skönnt att dan ä över. Värken, förkylning i kroppen och lungorna har inte vart snäll me mä idag. Hade tänkt gå hem tidigare men härdade ut nästan hela arbetstidn. Ikväll blev lugnt om än man va tvungen å tvätta och handla för ungarnas Halloween imorgon. Hampus, Edde och Razzeman ska ju med ett tiotal andra kids på party som ungarna här och gårdarna kring ordnat. Jag fick minsann hyra en kvartersgård för dom skulle ha fest kom dom å sa. sagt och gjort:))

Hoppas man blir lite piggare imorgon så man orkar va närvarande. Gumman har onga som är mest här vilket är kul, men då sprack planerna om färdiga matlådor;) så nu äre bara å planera från frysen ist;) Eller så kanske man skulle skicka alla hem till henne ist:))

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.