Start med Fredrika bl.a:)

Ja denna vecka började bra. På jobbet igår va det grymt mycket att göra och det va grymt mycket folk som va förbi på avdelningen:) Kändes gott då jag satte mig på bussen hem. Bättre blev det då gumman just då messade med positivt innehåll om hennes nya jobb:)

Träffen på klubben igår blev bra. Jag är inte där varje Måndag vilket gör att då man orkar sig dit blir väldans trevliga. Hemmakvällar väntar nu förutom Torsdag då det blir Bikerbesök m kaffe och massa garagegodis:)

Som många kanske vet har jag rötter från Fredrika trakterna med tillhörande trakter runt om. I min barndom va jag mycket i alla skogar runt om och gästade folk jag inte minns ett uns av idag. Kul va då jag för ett tag sedan fick ett mail som tog mig på en resa tillbaka till 1973. En släkting hörde av sig vilket sen har gjort att jag sitter med ett grymt släktträd från min fars sida. Underbart roligt detta! Tack säger jag bara. För något år sedan hände samma sak med mammas sida efter ett tel samtal. Nu har jag bra kontakt med flera från hennes sida vilket har gett mig mycket intressanta innehåll. Nu väntar resor både åt "Viska", Åsele å självklart söderut. Alla besök och möten är bra så man får fylla sin minnesbank som sinat sedan länge tyvärr. Nej… Det blir då de.. Nu äre jobb som väntar:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.