Fantastiska Fredag. Eller?

Hmm visst äre Fredag? Jo det är det, för igår va det träff i ett bikergarage med polaren Håkan. Mycket trevligt med många glada bikers och Rod folk:)

Idag äre sista dagen på denna arbetsvecka som gått riktigt fort. Nu väntar en helg där inget, just det, inget är planerat? Så skönt. Däremot sen så kommer det behövas flera helger på en månad så man hinner vila. Mycket väntar då vi ska på några hotellwekends med glada vänner, motorträffar mm innan jul:) Haparanda? Vem faan vill friviliigt till Haparanda? Okej, inget fel på "Happis". Men det ligger ju för faan i oaändlighetens territorium och har hundra grader kallt och tio meter djupsnö, å dit vill gumman och Trazzla för att fota skylten "Välkommen till Haparanda". Vem är dummast? Jag och Åke som snällt går med på det mesta eller tjejerna? Hmmm, men dom säljer iofs billigare bilbatterier där uppe vid gränsen, inga miljöavgifter mm mm pålagda;) Kanske blir rätt bra ändå;) Undrar om det finns garn så långt upp?:( Sen kan man ju "råka" glömma kärr……host tjejerna då vi återvänder till hotellet:))) Hmmm kanske inte blir så dumt ändå:)

Få se nu.hmmm. Är barnfri i helgen. Tror mina vänner har ledig helg från jobbet. Hmm undrar om man kommer bli tvingad till något dumt då av två jobbiga tjejer? Åååå kan det allri bli Måndag igen???:(( Gomrron

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.