Djungelkungen under granen?

Nu har dom äntligen släppt sitt första nummer av Djungelkungen:) Paul Hallbjörk, den främste av våra motivlackerare, tattuerare, tecknare mm mm:) Listan går att göra lång.Pauls kompis Erik Johansson har författat boken och har tillsammans med Paul gett boken ett innehåll som är så grymt läckert och bra. 

Djungelkungen är en berättelse om ett litet troll som tar med sig barnen på en geografiresa till andra länder. Där hälsar man på hos en kusin till Djungelkungen som visar vilka djur det finns i landet och andra spännande saker.

T.o.m cykeln i boken finns i verkligheten:) Boken är inte bara bra utan även loklaproducerad:) Paul och Erik har lagt ner mycket tid i boken och t.o.m startat eget bokförlag för att kunna ge ut den så enkelt och billigt som möjligt.

Boken är nysläppt och har redan sålt succé. Den har uppmärksammats av både tidningar, radio och TV. Åsså självklart min blogg då;))

Igår va Paul hemma hos oss med barnbarnens julklappar. Edde försvann fort med ena och gumman med den andra. Edde undrar när nästa bok kommer ut nu? 🙂

Det va mitt julklappstips till de små, lite större å mammorna såklart;)

Djungelkungen säljs både i butiker, bokhandlare och nätet tror jag det va. Men Djungelkungen finns på facebook där du kommer i kontakt med skaparna själva. Pauls egen hemsida hittar du här.

Idag väntar badmintontävling för Edde. Håller tummarna att det går bra för han då han ska spela tre tuffa matcher på Badmintonstadion:) 

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.