Hyrbil med sommarsulor & kall lokaltrafik

Hmmm låter som en Norgehistoria. Läste i helgen om en kollision mellan två bilar på vägen mellan Forsmark och Österbybruk i s-sverige. Den ena bilen va hör och häpna, en hyrbil med sommardäck och dessutom belagd med körförbud. Hyrbilen sladdade över på fel sida av vägen och kolliderade då med mötande fordon.

 
Fyra personer fick uppsöka vård. Hur det gått förtäljde inte historien. Men man får aldrig sluta förvånas över att vissa gör allt för att tjäna pengar.
 
Vi brukar hyra på Rent-a-Wreck här i stan hos Robban. Bra trafiksäkra bilar och bra service. Man kan alltid känna sig trygg, iaf med hyrbilen. Tyvärr finns ju andra än vi på vägarna. Jag är ju absolut felfri;))
 
Men idag äre buss som gäller. Även om jag igår va riktigt missnöjd med lokalbussen jag åkte på morgonen. ISKALLT  i hela bussen med fläktar som gick för fullt och blåste bara kall luft. Tyvärr inte ovanligt att bussarna i Umeå inte har fungerande värme. Jag minns på 1970-talet, då kunde det va så, men nu 2012? Åk miljövänligt, men frys. Så borde dom göra reklam, Umeås lokaltrafik 😉
Men det kunde vart värre;) Gomorron
 
//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.