Inte bara vård på NUS

Det vankas värdsrekord också. Avdelningarna Samvårdsenheten och uppvakningen hade tävlat med varandra om att göra längsat halsduksdelen till tjejernas projekt, "Enmilahalsduken" Läs här. 

Gumman som är initiativtagre till detta bl.a va med Trazzla häromdagen för kontrollmätning. Helt otroligt vad som händer i NUS lunchrum på rasterna. Denna form av handarbete är något jag aldrig skullentänka mig vara en avkoppling, men tur är att dom inte lyssnar på mig. Inte ofta jag har fel;) men denna gång kanske;)

Avdelningarnas bidrag till rekordet och barnen i Ladva, uppmätte nästan 90 m "wow" Nu är halsduken som från början bara va en "fylleidé" om man får kalla det så hela 2949.51m lång. Tur att Kicki och Ritva i nyktert tillstånd hakade på och har gjort detta till ett fantastiskt projekt. Nu stickas det både i landet och i våra grannländer till denna mil.

Så det är alltså inte bara vård som bedrivs på NUS:))) Sen ska ni ba veta mer va som hänn;)))

Igår va det MC garage för oss. T.o.m gumman hade tid att hänga me..skratt. Hon har fullt upp tycker jag varje kväll med kompisarna, projekt mm. Minns knappt hur hon ser ut;) Skämt å sido, en trevlig kväll med Edde som drog oss ut till garagemek:)

Ikväll äre party. Julbord med alla arbetskamrater gör att min bantagräns får töjas lite;) Hemma äre visst party sen hörde jag då gumman arrangerat något bus med hennes väninnor. Håller mig ute länge alltså;) Men först lite arbete som väntar. Gomorron

//Big Papa

Ps. Just det. Sista dagen för Umeås Paltresturang att ha öppet :(((( Passa på alltså:(

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.