Hundmat?

Hade ett samtal på jobbet om hundmat. Vad ska man ge hunden?

Våran lille Piston äter mest olika sorters torrfoder. Matrester är ngt han sällan får. Men jag minns förr så fanns väldigt mycket färskt, naturligt foder att köpa och ge. Finns nu också av olika sorter fick jag mig veta. Bäst eller sämst för hunden?

Kollade runt lite på nätet och hittade info att fler och fler använder naturlig kost till sina hundar. På en sida som jag hittade fick jag lära mig om BARF produkter som också har en ökning då det just är naturlig råvara. Musch.se va en bra informativ sida som gav svar på alla mina frågor. Ben, fisk, inälvor och grönsaker är det innehåll man hittar i produkten. Hundägare har upptäckt att deras djur mår bättre av att ge dom BARF. Man funderar ju på kostnaden, om än lille Piston inte äter så mycket. Men med BARF produkter behöver inte hunden äta lika mycket varför totalkostnaden som torrfodret blir ganska likt:) Musch har ju återförsäljare i stort sett hela landet och växer hela tiden, så närheten ska inte heller vara problem för att prova byta:) Nu slickar sig Piston runt munnen:)

Vågar man ge "kattfaan" av BARF produkterna, han är ju redan nog välmående;)

Jag kommer ihåg när mitt ex gav våra stora hundar färsk färs av bl.a mink och grönsaker va dom absolut välmående. Anledningen då att man slutade med dessa produkter va att man inte hittade dom överallt, lite jobbiga att hantera då man hade små barn, eller som min gamla svärfar gjorde, förväxlade lunchgrytan med hanses hund;) 

//Big Papa

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.