Kampanjen Vit jul & också nyår!

"jul utan alkohol för barnens skull" Är ju en självklarhet även hos oss. Visst har jag kunnat ta en öl till maten, lite vinglögg eller kanske en god juldrink någon gång. Lögnare vora jag om jag påstod annat. Men fylla och jul hör inte ihop och i år lovar vi stötta de pågående kampanjerna för en vit jul utan starkdrycker också. Hmmm, nu ljög jag lite:( Minns faktiskt en jul då jag inga barn hade och tyckte synd om mig själv:( Men det va då….. Ingen ska behöva sitta själv. Tänk på det. Gå över med en klapp till grannen eller vem det nu kan vara eller bjud på en skinkbit och sprid lite julfrid:)

Vi lovar även en "Vit nyår" och vidgar kampanjen lite ytterligare. Barnen har inte bara rätt till en vit jul utan lika rätt till en vit nyår också som jag tror är en än värre helg för barnen då många "måste" festa". Hoppas Umeå har ngt trevligt att erbjuda barnfamiljerna i form av sprakande nyårsglitter, för då kommer vi dit:)

//Big Papa

En kommentar

  1. Bibbis blandning

    Heders för ett så gott initiativ. Jag har sett vad jul och nyårshelger kan göra för den del barn och kvinnor. Man önskar att alla kunde få en rofylld och rolig jul istället för att den fylls av ångest och rädsla.
    Hoppas att många gör som ni och tänker på barnen.
    God Jul och Gott Nytt År till dig och din familj

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.