Julefrid

Mellandagarna kommer det inte skrivas mycket vilket ni säkert redan märkt;) Vi har det iaf väldans lugnt och skönt och njuter av massa mat och godis. Ja, godis. Tog någon anstakka på julafton och igår. Men faan va sliskigt det blev. Det smakade inte som förr, tack o lov iofs för nu behöver jag inte smaka mera då:)

Pizza med gummans ungar väntar idag tror jag. Vi tänkte bjuda ut dom och pizza va det vi va mest sugna på efter alla prinskorvar. Önskar er en fortsatt skön jul.

//Big Papa

4 kommentarer

  1. Mikael Bergström

    Svar till Sven. (2012-12-26 10:49)
    Inledningen på det nya året ska bli helt utan godis iaf. Ingen pizza heller. Nu har det vart julfusk efter 10 månader av ganska bra skötsamhet och minus 25kg. 18kg kvar om inte julen ställt till det värre;) Sen gissar jag att skrivandet kommer igång igen, men so jag nämnt mången gång förr hoppas jag det blir mera på min egen hemsa, http://www.bigpapa.se 🙂
    //BP

  2. Sara Markström

    Hej Annika och god fortsättning. Vi körde stickjuntan fast det var mellandagarna och det var synd du inte var med men nästa torsdag är du kanske på plats igen. Vi är hos Monkan då. Ha´re gott så länge…..Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.