SD vinner på denna hysteri:(

 2012 12 26 22 27 15 bruna bonor 1 Bruna bönor rasistiskt och förbjuds skrivas 2013

Detta va heta debatter på min söderresa under julen. Konstigt?

Från med första mars 2013 får man inte skriva ”Bruna bönor” på mat-etiketter då det anses vara rasistiskt. Det ska heta ”Beige bönor” eller bara ”Bönor”, i annat fall väntar dryga böter. Tidningen klippet är saxat ur är Kvällsposten. Rasismdravlet når nya höjder om detta skulle vara sant.
 
2012 12 26 22 27 15 bruna bonor Bruna bönor rasistiskt och förbjuds skrivas 2013
 
Nästa steg blir att man tvingas svälja blekmedel varje dag så inte skitens färg kan ses som rasistisk skit och misstolkas.
 
//Big Papa

4 kommentarer

  1. Minna Myy

    Ja jag är då minst den blekaste bönan denna årstid! Fläsket försöker jag göra mej av med SÅ jag e glad att jag åtminstone inte har ett bästföre datum :p

    Så gott nytt år med eller utan ett fat av denna delikatess 🙂

  2. Krister Klermalm

    Snart blir det väl att blekmedel får ändras också av ordet ”blek”. Kan vara rasistisk mot oss vita. Nä, det har gått överstyr totalt med det är att kränkta och diskriminerade kring rasist känsligheten. Till slut så blir även övergångsställe skylten också rasistiskt. Vad trött man blir av dess hysteri, trots ingen tänker på etniskt när man tänker på mat. Könsdiskriminerad blir det också med bruna bönor av ordet ”bönor”. Se vad fantasin kan föra ens tankar till, lika mycket med korven. Vad då dold rasist och könsroll förnedring. Tagga ned er som håller på sådant dumheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.