Uppdrag granskning igår

Såg programmet på webben nu på morgonen och blev grymt bedrövad och besviken hur man kan göra så mot andra människor. En länsbo, Niklas Gotthardsson, som jag kallat "hjälte" i ett av mina reportage va huvudrollen:(

En musikfest han arrangerade där han lovat skänka penar till välgörenhet. Jag tyckte det va ett underbart arrangemang med bra musik, bra artister. Janne Schaffer va en av mina idoler på plats. Men jag fick nu på morgonen vetskap om hur han utnyttjat människor från Kamerun och bedrivit slavhandel. Fy faan säger jag bara. Efter att ha sett programmet undrar jag om några pengar skänktes vilket man kan betvivla. Det va nog aldrig syftet heller:( Med andra ord. Någon hjälte i mina ögon är han inte längre.

//Big Papa

3 kommentarer

  1. Louise

    Kunde inte se Uppdrag granskining i går men har sett det i dag och man kokar ju av ilska. Det är ren slaveri !

  2. Erik

    Jag kikade in på din blogg idag igen och blir positivt överraskad att du tillägnat ett inlägg om krypet gotthardsson. Svin som honom förtjänas att hängas ut! Jag hoppas att informationen om honom sprider sig som en löpeld i vännästrakterna! Jag har nog aldrig blivit så upprörd som jag blev igår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.