MC mässan dag 2

På Motorcykelmässan i Älvsjö i helgen visades 2013 års nyheter och utbud, swapmmet och enormt mycket nöje:) En annan mycket rolig grej för mig som älskar all motor va att i år också att Mc-mässan blivit sambo med Stockholm Life­style Motor Show som visar nya bilar. Bilarna kommer lite senare. Denna gång njuter vi av MC mässan:)

Lördagmorgon började med grym brakfrukost. Alltså hur ofta käkar man ett halvt kg bacon med äggröra till frukost? 😉 Gissa om man va mätt och belåten när man rullade mot mässan:)

Va sägs om en Moto Guzzi:) Alltså, visst är dom rymma. 

Åsså Åke då. Kom nu vännen. Vi testade allt. Han bara stod där. Till slut torkade vi hans mun och fick med stadigt grepp i luvan slita honom vidare mot dom "riktiga" hojarna;) För vem vill ha nya Gold Wing "Baggern" då det finns, t.ex Triumph, om Nicke får bestämma:)

Snacka om att Nicke såg rätt nöjd ut. Visst, HD duger tycker han, men kolla farsan vad som sitter under tanken:) Hjulsläpp i 160km om man vågar gasa då… Rocket va så klart modellen:)

Sen va det ju nykomlingarna då. Konkurenten med HD som många säger. Tja, smaken är som baken delad tack och lov. I dagsläget absolut inte en stil som tilltalar mig, men vem vet om tio år, då kanske smaken mognat fram.

Okej, fastnar Åke på en Victory så kanse man inte ska klaga på dom iaf;) Han passar rätt bra på modellen så man kanske ska hitta en till u.t också:)

Hmmm, Victory ala Honda 70-tal eller? Alltså 2070..skratt. Okej, man sitter som en gud på den och provaköra? Vi får väl se. Nyfiken på nyheter ska man alltid vara:)

På mässan serverades ca 200 nyheter så det fanns lite att provsitta och drömma på:)))

Sen kom vi till min favorit. Lever kroppen några år till hoppas jag på att åtminstone få äga en Boss Hoss för en stund iaf. Tänk en vanlig hoj i min strl klass ligger på 1000 – 1800cc och denna bara på 5700cc fördelade på 8 cylindrar… Va, fattar ni? Det gör inte jag. Skulle man våga gasa mer än tomgång. huuaaa:)

Hela stilen äger ju gatan. T.o.m med mina 135kg skulle kännas smalt på denna.

Bakdäck? Behöver väl inte säga mer. Lär behövas om man ska ha minsta chans till fäste. grym hoj för bara en halv mille ungefär. Nu ska jag köpa bingolotter ett tag:)

Grym hjälm tyckte vi. Nja, samlar nog till en Boss Hoss ist.

Mycket motivlackat fanns det på mässan och många klassiker. Vad sägs om denna rostlackade HDn? Jag fick känna på den att det verkligen va lackat och inte naturligt rostig. Det fanns montrar för alla intressen på mässan denna helg. Otroligt vilka prylar.

Sist men inte minst för denna stund. Åkes favorit gissade jag på. Att Åke fick planer då vi hängde vi denna Gold Wing syntes rätt tydligt. Gissar att Trazzlas konto för trazzelgarn stryps med råge när vi kommer hem nu, och med all rätt också. Bling bling går självklart först då Åke får bestämma. Om det behövs stöd av polarna Åke, bara å ringa så kom vi me "Stoor´n" )

//Big Papa

 Ps. Mera bilder läggs ut på min hemsa www.bigpapa.se i bildgaraget senare och uppdateras vartefter.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.