Tur jag lär mig…

He va nog bra jag investerade i en sånn där telefon med klösbräda. Sen jag köpte den har jag tappat en hel del hår då jag rivit stora tussar, kastat några glas i golvet och försökt spola ner den mer än en gång:/ Men det tar sig och tur är väl det.

4G standard i GMs bilar

Läste en artikel där det stod att på mobilmässan i Barcelona hade GM i samarbete med teleoperatören AT&T beslutat satsa på 4g, LTE, som standard för trådlös kommunikation i sina varumärken Chevrolet, Buick, GMC och Cadillac från 2014.  Med en inbyggd wifi-central blir det möjligt för de åkande att snabbt ladda ner trafikdata och underhållning, men systemet kan även användas för snabb uppdatering av programvara som används för bilens funktioner. Dessa nyheter kommer ju bli gamla en vacker dag också och då kommer man ju behöva kunna starta dom.
 
Vidare kommer man satsa så att egna mobila utrustningar som surfplattor mm ska kunna kopplas upp i bilens system. 4g nätet ska byggas ut för att täcka människorna i USA i slutet på nästa år. I takt med att 4g-näten byggs globalt kommer GM söka samarbeten med andra teleoperatörer runt om i världen och utöka införandet av 4g-tekniken även till bilmärken som Opel och Vauxhall. Så har du som jag inte hunnit bli med klösbräda att träna på kanske det är dags;) Visst äre kul med teknik, men man hinner ju inte göra annat snart än klösa på dagarna.
 
//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.