En slant över?

Ingen liten heller. Kanske du ska passa på att lägga ett bud och fylla garaget med lite nostalgi:) Don Johnsons karaktär Sonny Crockett i Miami Vice har du knappast missat, ej heller missat den svarta ferrarin han gled runt i. Nu kan du buda på den ultimata 80-tals symbolen som är till salu.

 
Bilen må se ut som en 165 Daytona Spyder, då skulle den vara värd tio gånger mer än de 900 000 kronor som prislappen ligger på. Det rör sig om en kopia, en ombygd Corvette C3 som, enligt norska E24, byggdes i två exemplar. Tyvärr blir du besviken när du öppnar huven. Där finns inte en V12 på 350 hästar, som på en orginal Ferrari Daytona. Såg man serien kunde man tro att den hade det, men ljudet va ditlagt från mixerbord. surt…:( Det sägs faktiskt att Ferarris grundare Enzo Ferrari hotade med stämning efter att han fått reda på att en ”falsk” bil används i serien.
 
 
I början av tredje säsongen sprängdes bilen och ersattes med två äkta vita Ferrari som donerats av bilföretaget. Men det var alltså bara en tom kaross som förstördes.
 
Nu äre bara att kolla kontot och skicka ett bud.  Gomorron
 
//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.