Xanté lycka igår

Fick mig en härlig överaskning igår då jag hämtat ett paket på posten.

Ni kommer kanse ihåg min efterlängtade favoritdryck Xanté som äntligen hade flyttat i i mitt barskåp som jag skrev om. Otroligt men sant och väldigt kul så uppmärksammades det även av företaget bakom Xanté. Igår när jag öppnade paketet hamnade mungiporna strax bakom öronen då jag fann bar verktyg och massa goda Xanté recept bland bubbelplasten:)

Gissa vem som ska blanda sig en "Simply Red" eller kanske en "Spider" i helgen. 
3cl Xanté
1cl Sourz Apple
1/4 dels lime
Sprite
Som serveras i högt glas…. mmmmmm:) Tur man inte får dricka på jobbet annars hade jag gärna avnjutit en just nu till lunch :)) Nej skämt åsido, men till helgen ska receptboken testas och Xanté inhandlas, för tyvärr räcker dom inte hur länge som helst då både jag och gumman älskar "Lennart"   😉

Man riktigt kan se smaken :)))

Då Xanté inte riktigt kan beskrivas utan måste smakas följer här iaf en liten historia bakom drycken;)

Xanté är skapad av masterblender Richard Heinrich som ärvt sin skicklighet genom fyra generationer i det 110 år gamla familjeföretaget Maison Heinrich Liquoristerie Artisanale.

Förmågan att kombinera nytänkande med känsla för kvalitét och tradition har visat vägen. En specialblandad Cognac från tre cognacshus i södra Frankrike, bildar grunden. Den ena står för sötman. Den andra står för druvigheten och den tredje för fruktighet och sötma. Ett stråka av vanilj härstammar från lagringsfaten som är tillverkade av fransk ek.

Ni fattar vad jag talar om va? Kärlek…

//Big Papa

Ps. Tack Erik:)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.