Vågar du låta bli?

Vem kan låta bli att kryssa?
 
Jokern på flera av våra spel. Ja vem kan spela utan att kryssa i extrachansen? Inte jag iaf. För skulle den för en gångs skull gå in, så äre ju när man snålat på sista kronorna.
 
 
Jag spelar inte så ofta över huvudtaget. Annars va det förr på -80 talet. Då spelade man med grannar, i system och där det då för min del va för en social grej. Jag minns inte exakt årtal extrachansen Joker kom till på kupongerna, men jag minns att man hoppades extramycket att nu, ja just nu kom lösningen så även jag kan vinna, åsså kryssa man;)
 
Vinsten då? Nja för min del blev det aldrig några vinster. Man spelade på olika turnummer, födelsedagar, läste prognoser, speltips mm mm. Inget funkade. Turen som jag förlitade mig på från början, nä inte den heller. Men något som funkade ist va sex. Japp så äre. Sex underbara barn gav turen mig ist. Högvinst om något som jag ist ser mig som storvinnare och är tacksam över. Pengar är ju inte allt, och när barnen föddes fick man ju verkligen uppleva vad livet kan innehålla. Okej, kan väl lägga till att spel då och då med ett extrakryss för Joker förekommer om än måttligt än idag. Lotto med joker är vad det blir för mig. Vem vet, man kan ju få en högvinst till som verkligen skulle kunna fylla ett och annat tomrum som trots barnen finns kvar fortfarande. Vem skulle inte vilja det 😉
 
Tänk om detta va min vinst…suck… Va barna hade varit glada;)
 
På nätet har jag inte testat spela ännu om än jag upptäckte att det går. Är lite osäker på nätsäkerhet om än jag vet att det är säkert. Omodern kille detta;)
 
//Big Papa
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.