Virisen, cirka 5 mil sydost om Hemavan-Tärnaby.

Att detta va en plats som inte va någon annan lik hörde jag för flera år sedan under en motortillställning. En dröm om att en dag få viga sig på toppen av fjället invid den vackra sjön Virisen hade brudgummen burit sedan barnsben. Igår föll den in och jag fick också med egna ögon uppfatta varför han drömt om denna plats.

På toppen med allt det vackra framför sig fick även Carina och Jonny ge varandra löftet om att dela glädje, sorg och framförallt, allt det vackra dom har framför sig.

Kan det bli mera på topp? Umeå Terräng som är värda att nämna, hade dagen till ära skickat skotrar till brudparet och alla gäster vilket jag kan lova va väl behövligt då det va en lång, underbar resa/färd mot toppen från den vackra gården nedanför där alla va inackorderade och Jonny själv har sin kärleksbod. Anders Johansson Virisen är också värd att nämna som ställde upp och hjälpte till med boende, transporter mm mm mm. Anders och hans hustru lever och driver sin gård vid foten av fjället invid den Röding och Öringsrika sjön med sin barn och Angoragetter bl.a. Vill du uppleva något oförglömligt kan jag varmt rekomendera deras gästfrihet.

En av Anders stugor man kan hyra. Kolla läget:)

Nu va det ju så här va. I mitt sällskap fanns en person som skulle ta kort åt mig;) Men efter att ha lyssnat på hennes oro inför skoteråkning som hon trodde va livsfarligt och fjälltur som hon trodde hon skulle ramla nerifrån då det va högre upp än ett köksbord åsså fjäll lämlar som skulle bita hon i stortån, då förstår ni som jag att väl på toppen va hon rätt "off" och tagen av allt det vackra där uppe. Jag förstår att kameran inte va något som va högproriterat då hon klängde sig fast i mitt ben..skratt.

Nja, illa va det;) men av någon anledning strejkade kameran där uppe så det bidde inte många bilder. Men jag är lovad flera som kommer via mail av andra som va där och då lägger jag ut dom:)

Grattis Jonny och Carina, numera man och hustru som troligen nu på morgonen gick ner till Virisen och drog upp sin rödingsfrukost tillsammans med alla andra morgonpigga invid Virisen.Gomorron

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.