Poppis kombis

Bilannonssajten autouncle.se har sammanställt vilken bil som är  populärast på beg marknaden i Sverige. VW Passat och Ford Focus va toppnamnen.
 
POPPIS BEG-KOMBI. Förra generationen av Ford Focus är en av de bilar som är lättast att sälja på annons.
 
Jag hade kanske gissat på Volvo V70n Men den är inte mest eftertraktad trots stor försäljning som ny. Däremot är det förra generationens Passat som toppar listan över snabbast säljande bensindrivna kombibilar och Ford som är i topp på diesellistan. V70n hittade jag på femteplatsen. Både Saab 9-5 och 9-3 är också populära begagnatobjekt vilket inte är konstigt då man enl mig får mycket för pengarna.
 
Nej nu ska jag mata mig med påskägg och kaffe till frukost:) Gomorron
 
//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.