Dyrt för bilverkstan

Eller vad sägs om en nota på 5,7 miljoner att betala till kunden;)?

DYR BUSÅKNING. 5,7 miljoner kronor - det beräknas notan bli efter att en mekaniker tagit kundens klassiska måsvinge-Mersa på en tur. Foto: Polizeidirektion Ludwigsburg

Skratt, ja skrot va det som va kvar då kunden kom tillbaka för att hämta ut sin klenod, den klassiska måsvinge-Mersan. Detta utspelade sig på en verkstad i Pleidelsheim, Tyskland. Inte vilken verkstad som helst för den delen – Mechatronik är specialister på att restaurera klassiska bilar från Mercedes. Men en av de yngre mekanikerna kunde inte motstå att få testa bilen och gasade lite för mycket. 5,7 Miljoner senare tar verkstadsägaren det med ganska stor ro, både bilen och verkstan va försäkrad. Men om den unge mekanikern jobbar kvar framgick inte av historien.
 
Mercedes-Benz 300SL är en av bilvärldens mest älskade ikoner. Bara 1400 exemplar av ”måsvingen” byggdes mellan 1955 och 1957. Måsvingemersan var en riktig superbil för sin tid med sina 215 hästkrafter och en toppfart på nära 260 kilometer i timmen. GRYMT sa grisen. 
 
Hade det vart min verkstad, nja, hade nog behövts många många krokodiltårar då;) Gomorron
 
//Big Papa
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.