Däckbyten nära

Satt i förrgår och jagade däck på nätet. Hamnade på en trevlig nätsida som innehöll allt en bil, mc, mopedägare kan behöva i dessa tider.

Reifen66

Däck är ju något som slits och kostar pengar. Dom finns i olika märken och storlekar till de flesta märken. Samma sak varje år är att man är ute i sista sekunden och vänder sig då till typ max en återförsöljare. Som naturligtvis säljer det absolut bästa på marknaden, alltid. Nätsidan som jag hamnade på erbjöd i stort sett allt till bra priser. Inte bara till bilar, utan där fanns även det mesta till MC åkarna eller mopedisterna. Grymt bra då man behöver nytt både till bilen, Nickes MC och ungarnas moppe.
 

18" Motorcycle tyres16" Scooter/moped tyresSummer tyres17" Motocross 

 
Jättebra mailservice fick jag med omedelbara svar på mina frågor. Behövde man nya skinnkläder eller MC hjälmar eller annat fanns det också. Betalning och frakt va väldigt enkelt.
 
Ofta blir man lite orolig, iaf jag då man ska handla online från andra länder. Här kände man direkt att man fick gott förtroende och fin service. Sen grannlandet och all den vänskap det innebär ska man ju självklart stötta. Sen som jag nämnde att allt fanns på samma sida gjorde både mig och pojkarna nöjda. Rekommenderas varmt. Cruis on..
 
//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.