Volvo som Moppe?

Tja, det verkar inte helt omöjligt. Läste en artikel där Li Shufu, Chef för Volvoägaren Geely åter är i hetluften.

Enligt källor till Svenska Dagbladet har han velat bygga en Volvomoped. Han berättade om förslaget på ett möte hos AB Volvo (alltså inte Volvo Personvagnar). Anledningen var att alla varumärkesfrågor måste diskuteras även med AB Volvo. En moped är långt från de produkter som vanligtvis förknippas med Volvo, och framför allt "lastbils-Volvo". Men Li Shufu möttes av total tystnad när han lagt fram förslaget.

"Några av AB Volvos direktörer harklar sig, tittar ner i bordet och försöker trevande byta samtalsämne", skriver SvD.
 
//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.