Knyter du fast ungarna?

Har du problem med ungarna när ni är ute med bilen? I Expressen stod att läsa att barn kan vara riktigt störande när man kör bil. Det är helt tydligt när Volvia Försäkringar har frågat 1000 föräldrar. Nio procent har riktiga busungar och blir ofta störda när de kör bil, 35 procent svarar att barnen stört vid några tillfällen och 45 procent svarar att barnen varit jobbiga någon enstaka gång. Bara 11 procent av föräldrarna har riktiga änglar som aldrig stör under bilfärden.

Spela spel bäst
 
Det absolut överlägsna sättet att få lugn och ro i bilen är att låta barnen spela spel på spelkonsol eller telefon, enligt svenska föräldrar. 47 procent räcker gärna över sin smartphone till barnen för att få frid. Nästan lika många, 43 procent, tycker att bilradion är en effektiv metod. På tredje plats kommer: Titta på film. Fyra procent uppger att det inte spelar någon roll vad de hittar på. Ungarna bråkar ändå. 14 procent behöver inte göra någonting alls; barnen sitter som tända ljus hela bilresan. Personlige måste jag haft tur, för jag minns egentligen ingen av mina barn som vart "busig" eller på annat sätt obekväm i bilen. Tack o lov:)
 
//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.