Freeedag :)

M.a.o snart Måndag igen:) Va härligt va;)

Igår va en kanondag på jobbet. Idag ska jag bli bjuden på liunch vilket ska bli trevligt. Blev bjuden på middag igår i samband med ett möte om ett kommande cityarrangemang som jag är med och arrangerar. Bra artister och familjärt kommer det garanterat bli:)

Nu närmast väntar jobbet och ikväll är vi bortbjudna. Bra veckoslut alltså. Bara 72 timmar kvar sen äre dags igen:) Mina nära och kära säger jag är nalta eljest. Men ni förstår mig om dagen kommer då ni inte kan eller har ett jobb att gå till.Sen att jag har haft turen till en bra arbetsplats gjorde inte saken sämre. Nej, nu ska gröten ner.. Gomorron

//Big Papa

En kommentar

  1. Marianne Johansson Bygget Mosekälla

    Alldeles rätt tänkt, vi som har jobb får vara jätte glada och nöjda för det!
    Njut av dina lediga 72 timmar, själv ska jag jobba!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.