Vilka dagar det varit

Helt underbara med strålande sol. På jobbet har det varit en bra vecka. God stämning som vanligt. Inte konstigt då man jobbar i ett hus fyllt av glada trevliga sjuksköterskor, jag menar människor;) Blir faktiskt mer och mer imponerad för var dag som går vilken fantastisk sjukvård och sjukvårdspersonal vi har på NUS.

Hela veckan varje kväll har fyllts med mil och vägdamm i truten. Igår "lurade" Tage ut oss på en skogstur ala offroad så det heter duga. Han njöt vilket märktes, men vi andra..host;)
Skämt åsido så va det riktigt kul. Frasses i Vännäs serverade en "BP" som bara Frasses kan. Fifty fifty Noisette och milkshake;) Sockerbomb kan jag lova, men grymt sliskig och god.

I helgen jobbar gumman så jag och Edde får roa oss själva med lite utflykter. Leo slipade 145an klar igår så nu ska det blästras lite, spacklas och sen blire Lejjes Yellow cab av den:) En tilltufsad 70 tals kopia av farsans gamla taxibilar. Ska bli kul då den är klar. Första turen hoppas han bli Västerås och Power. Tror han fixar det:) Nu väntar jobbet:) Gomorron

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.