Gnällig kärring då du kör?

Då kanske lösningen är nära nu 🙂 Den digitala flickvännen!

Japanska ZMP visar en annorlunda metod för att hindra att ensamma bilförare nickar till bakom ratten och hålla dig sällskap under färd. Tur va att pojkarna övertalade mig att byta telefon så jag kan hänga med i utvecklingen. Jag menar, vem vill inte ha en snygg trevlig tjej som bara gör körturen underbar genom positivt sällskap och inte behöver stanna och handla på Dollar Store eller behöver kissa;)

I alla fall, appen som gör dett möjligt samverkar med bilens inbyggda navigationssystem, liksom andra sensorer som redan finns, och använder data från dessa för att kommunicera med föraren. I detta fall i form av en animerad flickvän kallad "Passenger Seat Girlfriend". Den digitala flickvännen i mobilen pratar med föraren i ett gällt tonläge och kommenterar omgivning, väder och körförhållanden. Kör bilen förbi ett berg så blir "flickvännen" entusiastisk över att få se ett berg. På kurvig väg uppmanas föraren att köra försiktigt. När bränslenivån blir liten påminner den animerade figuren om att det är dags att tanka. Hoppas också att den berömmer lite om hur god förare jag är vilket aldrig gör ont hos en man att höra;)

Enligt ZMP ska detta vara trafiksäkrare. Klart det kan stämma då man slipper allt tjat kanske;) Skämt åsido, men jag tvivlar på att jag skulle använda den. Ladda hem den och testa skulle jag absolut göra iaf.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.