Gumman kom hem med en Audi R8

Idag kom gumman hem från jobbet med sin arbetskamrat Awara.

Första gången hon kommer hit och mitt hår reser sig och står fortfarande i skrivandes stund. Hon kom nämligen i Awaras Audi R8. Ni vet samma bil som t.ex Zlatan, Messi och Ronaldo stoltserar i. Nu också min gumma;)

Bild 358

Att Awara uppfyllt en dröm syntes i hans ögon. Dom tindrade lika mycket som bilen glänste på min baksida.

Bild 360

Under huven, där bak, döljer sig inte en V10 på 579 hk helt original. Utan den syns genom hela bakrutan du huven/skuffen är stängd. Vackrare insyn genom en bakruta har jag sällan skådat. Awara kommer upp i hundra km på 3,6 sekunder och 270km på några stycken sekunder till;) JÖSSES med stora bokstäver är det minsta jag kan säga då han varvade så mitt hjärta slog dubbelvarv.

Bränsleförbrukningen vid normal körning, 2,2 – 2,5L/mil.. Bara…

Bild 357

Komforten är grym och gumman log lätt då hon vackert förklarade att man inte märkte av farten i närmare 200km…suck… Varför sa hon något..suck..

Bild 359

20 tummare som med 11 tumsdäck kostar lika mycket som en av mina gamla Cadillacs borde man ha fästet som behövs för att kunna gasa vilket jag anar kan vara svårt att låta bli i en sån här bil…;)

Bild 362

Nypriset ligger på över två miljoner om man vill ha en vilket inte förvånar mig. Gissa om jag är glad att gumman börjat jobba med Awara nu då jag ser vad deras lön kommer kunna ge mig..oss.. längre fram i livet:)))

Håret står fortfarande på mig. Jag glömmer inte Awaras sista ord innan han och gumman for tillbaka till jobbet
-Nästa gång BP, då får du provköra…
Gissa om jag kommer glömma dom orden;)

//Big Papa

3 kommentarer

    • Mikael Bergström (inläggsförfattare)

      Ja så kanske du tycker, men då bilen inte har något baksäte skulle det ju bara vara rätt onödigt med en sån här kärra då;) Jag är oavsett penisens längd bara positivt avundsjuk på Awara…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.