Moderatbandyn behöver mera

Ja, som jag nämnt tidigare har jag aldrig begripit mig på den ”sporten”. Men som jag också skrivit tidigare finns ju något kul runt den iaf och det gör inget om det kommer mera.

Häromdagen skrev jag om svävaren som golfbil och nu presenterar jag de senaste planerna från Mercedes som va helt otippat. Nämligen en golfbil.

Så här tycker de att framtiden för alla golfare ska se ut. Okej, som shoppingbil hade den varit lite kul att ha i garaget. Fast å andra sidan om jag hamnat på en golfbana hade jag gärna lekt runt bland sandhålen och dammat ner några karlar med knätofsbyxor. De avtagbara dörrarna hade självklart fått ligga kvar i garaget. 

Denna Mercedes är givetvis helt eldriven och proppad med alla tänkbara saker, som exempelvis en ”Fore!”-knapp, iPad-hållare och en joystick att styra med. För golfandet finns det även en head-up-display som visar banans terräng, vädret eller ställningen i spelet direkt på vindrutan. Sistnämnda inte så intressant för mig, däremot eldriften. Har än inte lyckats låna mig en elbil och provat, måste ta mig i kragen.

//Big Papa

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.