”Fattig” stred på Nolia

Igår va det min kväll på Nolia i klubbens monter. Älskar ju att möta människor likt mina klubbkamrater och vad kan då passa bättre om inte Nolia:)

SONY DSC

En ny bekantskap va Viktor Vestling, även kallad ”Fattig”. Victor är avlad frånb MOPAR klubben i Umeå och har ett brinnande hjärta för motorkultur bl.a. Viktors stora dröm är att bygga en egen MOPAR. Hans pappa åker, så inte konstigt att äpplet fallit på taket på en Plymoth då;)

Viktor ska snart börja sitt första år på Lilja och fordonslinjen. Tre år har han framför sig, och där ingår även drömmen om bilbygget. Motor och låda fixar Farsan medan han vill ta hand om resten själv.

”Fattig” stred på Nolia, är en strid om Nolias alla tomburkar som folk lämnar efter sig. Viktor och hans vänner har med olika mål vart pengarna ska gå samarbetat och stridit med flera 50 plussare om varje burk ngn lämnat efter sig. 50 plussarna tror dom äger burkarna och är mycket otrevliga mot oss. Visst har vi kanske retat någon korvförsäljare inne på området med ovilje då vi samlat i närheten av deras matmontrar. Men hur ska man annars kunna köpa en MOPAR bil, sa Viktor med glimten i ögat som är en grymt fantastiskt trevlig kille och inte så ”Fattig” som det låter. En rik kille på massa härlig personlighet, utstrålning och med stort hjärta.

IMG_6756

Fr. vänster, Olle Hammarberg, Johan Behrendtz, Joathan Bodén och Viktor Vestling (Fattig). Gänget som ödmjukt tackar för din burk inne på Nolia om du springer på dom:) 1350kr i säckarna denna dag:) Pengarna lär behövas om killen ska åka MOPAR 😉 Lycka till!

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.