Cadillac, aldrig fel

Många där ute är dom som slåss om gasglada kunder. Mig kommer dom aldrig få till de senare modellerna. Tyvärr för dyra och när dom kommer i lagom prisklass för min pluska kommer dom knappast kunna användas. Nu hänger jag inte Cadillac utan alla bilar. Dagens elektronikbaserade bilar tvivlar jag fungerar som dom ska då dom går under klassen ”veteran” Kvalitén va bättre förr;)

Iaf har Cadillac snart kommit med sin ATS-V. En Cadillac som har manuell låda och ev 425 råmande hästar under huven. Motorn ryktas ska komma från XTS Twin Turbo. Alltså en V 6 med dubbelturbo. Cadillac blir ett bra gas alternativ för den fartglade:) Själv nöjer jag mig med en B 20;)

//Big Papa

En kommentar

  1. Daniel

    Cadillac var riktiga bilar för 30 år sen. Sedan förstörde GM märket totalt genom att göra som med alla andra märken och bygga på ”plattformar” istället för att bygga bilar. Se bara på det störtlöjliga BTS som ju var en helt vanlig SAAB men med lite annan kaross och andra dekaler. Idag är det likadant, det enda som skiljer Cadillac är lite lyxigare inredning och andra märken men annars är ju kvalitén som övrigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.