Nya värsta Porschen :)

Nu visas nya monstret Turbo S upp på motorshowen i Tokio snart:) Den blir den läckraste Panareman någonsin sägs det:)

V8 på 4.8 liter som med turbo ger ca 570 hk. 0-100 på bara 3.8 sekunder och en toppfart på hela 310km/h. Gissa om jag skulle småle bakom ratten och skratta åt Åke i hans OPC 😉 det kommer också bli första gången den erbjuds med Turbo S-versionen i ett Executive-utförande. Det innebär 15 centimeter längre hjulbas och ännu mera lyx som exempelvis bättre ljudisolering i rutorna och mer prylar att leka med i baksätet. Priset för den börjar på bara 180 024 Euro i billigaste versionen. Bara å samla pant alltså.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.