Genesis framkörd :)

Hyundai som jag nämnt tidigare har nu visat upp sin Genesis. Mer lyx än tidigare och med fyra olika motoralternativ.

Fyra olika motorer alltså. Instegsmotorn är en sexa som rymmer 257 hk vilket jag tycker räcker långt. Nästa steg är en lite större sexa på 3,3 liter med 282 hk instoppade eller nästa sexa på 3,8 liter som rymmer hela 315 hk.  Räcker inte det kan man ta till en V8 på 5.0 liter och få 425 hk instoppade för att ge dig en rejäl spark i baken.

Invändigt är den som sagt mer lyxutrustad sen tidigare och känns rejält ombonad. Ett stort steg framåt har den tagit tycker jag. Hur priset blir eller när den börjar säljas vet jag inte. Men helt klart är att den bör provköras då den kommer, den med V8a alltså 🙂

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.